ثبت نام دانشجویان جهت صعود به قله الوند جام شهدای دانشجوی استان همدان

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

به مناسبت گرامیداشت شهدای دانشجوی استان همدان دانشجویان دانشگاه های استان به قله الوند صعود می کنند.

به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی استان همدان و در راستای برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان، از سری برنامه های مصوب ستاد مرکزی این کنگره، جشنواره ورزشی دانشجویان استان است که اولین برنامه این جشنواره صعود دانشجویان دانشگاه های استان به دشت میشان و قله الوند خواهد بود.

برنامه صعود به قله الوند در روز جمعه 1395/08/14 رأس ساعت 7 صبح با تجمع در میدان مجموعه تاریخی تفریحی گنجنامه از دامنه کوه الوند صورت می پذیرد.

دانشجویان علاقه مند می توانند با مراجعه به اداره تربیت بدنی دانشگاه برای شرکت در این برنامه ثبت نام کنند.

لازم به ذکر است ثبت نام در این برنامه رایگان بوده و در پایان مراسم نیز از شرکت کنندگان تقدیر بعمل می آید.

پربازدید ترین خبر ها