پیام تبریک معاون دانشجویی دانشگاه به مناسبت 16 آذر ، روز دانشجو

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

شانزدهم  آذر  روز دانشجو، روز علم و آگاهی و آزادگی و  حقیقت­ پرستی، روزطلوع اندیشه­ های ناب و نو، روز انسان‏های فرهیخته و بالنده و گسستگی جهل‏ و نابخردی، پاسداشت استقلال کشور و اعتبار و رسالت دانشگاه در حفاظت از منافع ملی و ایستادگی در برابر دخالت بیگانه و استبداد و استکبار برشما دانشجویان فهیم و فرهیخته دانشگاه بوعلی­ سینا مبارک باد .

امسال دانشگاه­  ها در همه جای جهان به دلیل شیوع بیماری کرونا شیوه­ های غیرحضوری را در اولویت قرار داده­ اند و شما بصورت حضوری در دانشگاه نیستید و امر خطیر آموزش و پژوهش بصورت مجازی در جریان است، جای همه شما عزیزان در سر کلاس­ها، سراها، سلف، سالن­های ورزشی و کتابخانه خالی است. پرسیدن ­ها و پرسه­ زدن­ها و شور و شوق عالمانه و سرزندگی اجتماعی دانشگاه شما را کم دارد. امید است هرچه زودتر با سلامتی کامل و عشق به تعالی علمی و توسعه اجتماعی کشور عزیزمان ایران به خانه دوم خود، دانشگاه بوعلی­ سینا بازگردید.

با احترام

اسداله نقدی