مسابقات فوتسال یه مناسبت دهه مبارک فجر برگزار گردید

کد خبر: 3508    1394/11/20

به مناسبت آغاز سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقۀ فوتسال کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا از تاریخ 3/11/94 لغایت 17/11/94 با حضور 6 تیم در سالن محبی دانشگاه برگزار گردید. در دور اول مسابقات، تیم‌ها در دو گروه سه تیمی قرار گرفتند و بصورت گروهی با هم بازی کردند. در گروه اول، 3 تیم شیمی-ادبیات-هیئت علمی قرار داشتند که از این گروه تیم ادبیات با 4 امتیاز و شیمی با 4 امتیاز (تفاضل گل کمتر) به مرحلۀ بعد صعود کردند. در گروه دوم نیز 3 تیم مرکزی-انتظامات-کشاورزی قرار داشتند که از این گروه تیم مرکزی با 6 امتیاز و تیم انتظامات با 3 امتیاز به مرحلۀ بعد رفتند.

در دو دیدار حساس نیمه‌نهائی، ابتدا دو تیم انتظامات و ادبیات به مصاف هم رفتند که این دیدار نزدیک با نتیجۀ 2-2 به پایان یافت تا تکلیف تیم صعودکرده به فینال در ضربات پنالتی مشخص شود. در ضربات پنالتی تیم انتظامات موفق‌تر عمل کرد و با نتیجۀ 4-2 به پیروزی رسید. در بازی دیگر، تیم شیمی به مصاف مرکزی رفت که این بازی نزدیک در نهایت در اوقات اضافه با نتیجۀ 4-3 به سود تیم شیمی خاتمه یافت.

در بازی رده‌بندی تیم‌های ادبیات و مرکزی به مصاف هم رفتند که این بازی را تیم مرکزی با نتیجۀ 5-2 پیروز شد. نهایتآً در بازی فینال، تیم‌های شیمی و انتظامات در یک بازی تماشائی به مصاف هم رفتند. این بازی پربرخورد در پایان اوقات اضافه با نتیجۀ 6-5 به سود تیم شیمی خاتمه یافت.

علوم شیمی

تصویر امنیتی:

از اعضای تیمی ک بدون بازی حذف کردنش
20/11/1394 14:26
متاسفانه باند بازی ای که در این مسابقات وجود داشت بی نظیر بود..... 5 تیم.کارمندی و.یک تیم هیيت علمی، اسمش مسابقات کارکنان و هيت علمیه؟ اکثر تیمها بازیکنان غیر کارمند و هيت علمی داشتن و کلی حرفهای دیگه ...
یکی از بازیکنان
21/11/1394 08:33
با سلام و ضمن تشکر متاسفانه ناداوری در بعضی از بازیها وجود داشت و عدم توانایی داور در مدیریت و کنترل بازیها به وضوح قابل مشاهده بود. وقتی طرف داوری بلد نیست،خوب قبول نکنه مجبور که نیست!
یکی از ورزشکاران
21/11/1394 09:05
با تشکر از کلیه داوران و برگزار کنندگان.مسابقات به نحو عالی برگزار شد و به نحو عالی تر نیز داوران قضاوت کردند.خوبه که عادلانه نظر بدیم
گمنام
21/11/1394 14:57
با سلام و احترام کاش یه کم در بازی فینال انصاف رعایت میشدو داوران با انصاف بیشتری سوت میزدند و بخاطر رفاقت حق کسی را پایمال نمیکردند کاش شیمی با بازی اول میشد نه با داوری کاش
یکی از بازیکنان
21/11/1394 23:09
با شناختی که از داوارن داشتم یکی از عادلانه ترین قضاوت ها رو انجام دادن. و همه چیز در بهترین حالت خودش برگزار شد
هو
21/11/1394 23:15
همه چیز مسابقات در سطح عالی برگزار شد. به آقای قویمی تبریک میگم که با تمام شایستگی بعنوان فنی ترین ورزشکار انتخاب شد.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 38695-65178   تلفن: +98-81-38381601-10